SELÇUK ARSLAN

SAHİPSİZ ELAZIĞ!

Batman Petrolspor mağlubiyetinden sonra hafta başında teknik direktör Selahaddin Dinçel ile yollar ayrıldı. Açıkçası beklediğim bir şeydi. İşler ne zaman yolunda gitmese hemen suçlu teknik direktör gitsin her şey düzelsin gibi saçma sapan bir mantığa sahip yönetim anlayışımız var. Daha önceki sezonlarda da gördük hoca değişiklikleri oyuncu kadro dışı bırakmalar bunlar hiçbir sorunu çözmedi. Futbolcuyu transfer eden yönetim hocayı getiren yönetim ilk fırsatta kapı önüne konan suçlanan hoca ve futbolcular. Bu beğenilmeyen istenmeyen kişileri kulübe getirenlerin ne hikmetse hiç suçu günahı yok. Nasıl rahat rahat oturuyorlar koltuklarında anlamıyorum. Görünen köy kılavuz istemez bende buradan açık açık söylüyorum siz bu işi beceremiyorsunuz düşün artık bu takımın yakasından rahat bırakın istifa edin ve gidin. Geçen sezon da bu sezon başında da yazılarımda yazmıştım. Bu yönetim anlayışıyla bu yöneticilerle başarıyı hayal bile edemiyorum diye. Hala daha aynı fikirdeyim. Türkiye’de lig fark etmez hiçbir kulüpte başarısızlık bu kadar ödüllendirilmemiştir. Sahipsiz şehrin sahipsiz takımı Elazığspor. Söylenecek en güzel söz de bu. Ne milletvekili ne belediye başkanı ne iş adamı yok mu bu işe dur diyecek bir babayiğit!

Teknik direktör koltuğu boş kalınca alt yapı koordinatörü Samet Ersöz takımı Velimeşe maçına hazırladı. Bu kadar kaosun içinde futbolcuları hazırlamak maça motive etmek zordur. Bu nedenle Samet Hocayı eleştirmek veya değerlendirmek doğru olmaz. Burada da bir kez daha görüyoruz ki takımda iş bilen yönetici yok. Hocayı gönderiyorsan bir başka hocayla anlaşmış olmanız gerekmiyor mu? Bu takım daha kaç maça hocasız çıkacak. Neyse maça dönelim. Velimeşe mütevazi bir takım. 3 haftada galibiyet alamayan ve sadece 1 puan toplayan rakibimiz bizim içinde bulunduğumuz çaresiz durumu değerlendirdi. 5 maçta sadece 1 gol atmışız o da penaltıdan. Bu bilgileri rakibimizde çok iyi biliyor. İlk yarı sağ kanadımızdan geliştirdikleri atakta üç pasta golü buldular. Bu gol maçın sonucunu belirledi ve temsilcimiz ligin dibine demir atmış oldu. Sahadaki isteksiz, ruhsuz futbolcu grubu maçı izleyen hiç kimseye umut vermedi. İddialı olacak ama söylüyorum Elazığspor için bu sezon bitmiştir amatöre düşmezsek başarıdır. Bu yönetimle başarı gelmez gelemez. Üstüne basa basa kalın puntolarla yazıyorum. YÖNETİM İSTİFA!!!

Haftaya içerde Silifke Belediye’yi ağırlayacağız. 7. sırada ki rakibimiz 3 puan alarak play-off hattına girmek isteyecektir. Öte yandan yeni sahamız da galibiyet alamama serimiz devam ediyor. Maalesef bu seriyi devam ettireceğiz gibi duruyor. Gol atamayan bir takım nasıl galibiyet alacak ki zaten. Ne zaman toparlanırız yada toparlanır mıyız bilmiyorum. Benim tezim aynı bu yönetim oldukça başarı gelmeyecek.

Diğer temsilcimiz 23 Elazığ FK geçen hafta toparlanma sinyalleri vermişti. Bu hafta evinde Bursa Yıldırım’ı ağırlayan temsilcimiz iyi oyun ve net bir sonuçla maçı 3-1 kazandı. 5 puana çıkan 23 Elazığ 10. sırada haftayı kapatmış oldu.

 

SAHİPSİZ ELAZIĞ!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin